Ditt Navn
BABY PUPPY

 • 26.10.2015, 11:40

Hei! Denne helgen har gått veldig i ett. På fredag var jeg en liten tur ute og kjøpte noen små ting, før jeg dro på jobb. På lørdag var jeg i 80-årsdag til min kjære farfar. Det var en veldig koselig kveld fyllt med mye militært innhold, noe som ikke var så rart med tanke på at frafar har jobbet i militæret nesten hele livet. Men høydepunktet i helgen var søndagen. Klokken 10 søndagsmorgen satt jeg og onkelen min oss i bilen, og kjørte til Farsund for å hente en valp (ikke til meg da, dessverre..). Det ble en ganske lang tur hjem da hunden var hentet, for han var veldig bilsyk stakkars.

 


Vi prøver veldig hardt å være et flatterende par.

 


Onkel sitt første møte med Bajas.

Han er helt sykt skjønn, og det var sykt trist at de måtte dra hjem allerede. Onkel bor 7 timer unna, men vi har planlagt at jeg skal få være barnevakt for lille Bajas om tre uker. Det blir kos.

 

Love, Josie.


 • Publisert i Hverdag
 • 2 HOUR MAKE UP

  • 21.10.2015, 11:49

  Hei! I dag sto jeg opp halv ni, i håp om å skulle få gjort noe før jobb. Det tok ikke lang tid før jeg forstod at det ikke ville skje. Jeg endte heller opp med å spise frokost mens jeg så på KUWTK og spise en lang frokost. Deretter brukte jeg nesten to timer på å krølle håret og sminke meg, kun i håp om å få tatt et fint bilde, haha. Det er da jeg skjønner hvor teit jeg egentlig er.

  Nå drar jeg snart på jobb, og har brukt kjempe lang tid på å sminke meg for å kunne servere mat og kaffe..

  Have a nice day!

   

  Love, Josie.


 • Publisert i Hverdag
 • JOBBJOBBJOBB

  • 19.10.2015, 13:43

  Hei! Jeg har ikke langt ut noen innlegg denne helgen, men jeg kan fortelle kjapt hva jeg har gjort. På fredags kveld slappet jeg bare av alene, noe som egentlig var både etterlengtet og deilig. På lørdag dro jeg først på trening, deretter på jobb, og i 8-tiden dro jeg på en liten chillekveld hos Hedda, sammen med Malene, Ingrid og sara, kos. Natt til søndag sov jeg hos kjæresten, uten han, noe som føltes veldig rart, haha. På søndag kom kjæresten fra militæret, og jeg hentet han på toget i Kristiansand. Hele søndagen gikk bare til å chille og kose i sofaen. 

  Det var utrolig deilig å ha en helg uten alkohol. Jeg kan faktisk ikke huske forrige gang, haha.

  Sexy mama på vei til jobb på lørdag.


  Ingrid og Hedda, like nydelige som alltid.

  I dag sto vi opp tidlig, og dro hjem fra Grimstad for å rekke trening før jobb. Nå er jeg god og mett, og klar for jobb 14.30. Jeg jobber hver dag denne uken, og har masse å gjøre, men jeg skal prøve å legge ut litt bilder uansett. 

   

  Love, Josie.


 • Publisert i Hverdag
 • DOUBLE SKINNY LATTE

  • 16.10.2015, 16:10

  Hola! I dag dro jeg som sagt til min kjære oldemor og vakset litt med mormor, i betaling fikk jeg god lunch og litt penger, alltid kos. Klokken 1 møtte jeg skjønne Julia på kafè. Der fikk jeg inntatt det jeg alltid bestiller; en dobbel latte på lettmelk. Jeg har jobbet på to forskjellige kafèer, og jeg tror mine kaffevaner kommer derfra. Jeg er nok en litt vanskelig kunde, men jeg er veldig opptatt av kaffe og hvordan den blir lagd. Heldigvis får jeg alltid god kaffe på Strandhaven i Lillesand. Julia slo også til med litt eplekake, hun er en skikkelig kake/bollemoms, lovelove. 


  Fine Jølla.


  (Det er pent møblert i byen med paraplyer i anledning kulturnatten senere i dag, haha.)

  Resten av dagen har jeg planer om å få vasket min del av huset, og kanskje ommøblere litt i stuen min. Det er så sykt hvor stor forskjell det kan bli ved bare å flytte litt rundt på noen møbler, elsker det. Sykt gøy fredag forresten.

   

  Love, Joise.


 • Publisert i Hverdag
 • GMN

  • 16.10.2015, 10:18

  God morgen! Jeg har akkurat spist en rolig frokost foran tven. Jeg tror nok at jeg er den eneste på nitten år som står opp alt for tidlig for å se på God Morgen Norge, jeg elsker det programmet. Da jeg gikk i 1. klasse på VGS sto jeg opp 06.00 for å kunne være ferdig med å lage niste og ha frokosten klar til GMN begynte, haha. Ja ja, det er viktig med små gleder i hverdagen.

  Nå må jeg nesten stelle meg litt før jeg skal bli med bestemoren min til oldemoren min, og vaske huset hennes. Selv om jeg skulle ønske at jeg hadde mer jobb dette friåret, så jeg jeg glad for at jeg inn i mellom har tid til å hjelpe med ting som dette.


  I går kveld dro jeg på zumba, veldig utfordrende, men en veldig bra time. Jeg merket fort at det var lenge siden jeg hadde vært på zumba, men det kommer seg nok etterhvert.

   

  Love, Josie.


 • Publisert i Hverdag
 • EASY MORNING

  • 15.10.2015, 10:44

  Hei og god formiddag! Jeg har vært våken i et par timer allerede. Klokken 09.00 ringte alarmen min, og jeg sto opp og lagde meg en deilig frokost. Frem til nå har jeg bare stelt meg og gjort meg klar for dagen. Jeg har et møte i Kristiansand i dag, og det værste jeg vet er å kjøre bil i den byen. Jeg hadde oppkjøring i en by med to lyskryss, og får derfor helt panikk med tanke på at jeg skal kjøre i en by med masse filer og lys. Men jeg har planer om å holde hovedveien så lngt det lar seg gjøre, og parkere et sted hvor jeg er litt kjent.. jeg må nok forberede meg på å gå et lite stykke, men for meg er det absolutt verdt det!

   

  I dag har jeg ikke så mange planer. Jeg tenkte å ta meg en liten tur på trening etterhvert, og kanskje få litt besøk på kvelden. Så det blir en rolig fridag for meg, som starter i det bilen er ute på E18 igjen, etter jeg forhåpentligvis har klart å komme meg ut av Kristiansand.

   
  Mat, mat, mat.

  Ha en fin dag!

   

  Love, Josie.


 • Publisert i Hverdag
 • Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.  Arkiv


  Bloggdesign av  hits