Josefine Kristine
EASY MORNING

 • 15.10.2015, 10:44

Hei og god formiddag! Jeg har vært våken i et par timer allerede. Klokken 09.00 ringte alarmen min, og jeg sto opp og lagde meg en deilig frokost. Frem til nå har jeg bare stelt meg og gjort meg klar for dagen. Jeg har et møte i Kristiansand i dag, og det værste jeg vet er å kjøre bil i den byen. Jeg hadde oppkjøring i en by med to lyskryss, og får derfor helt panikk med tanke på at jeg skal kjøre i en by med masse filer og lys. Men jeg har planer om å holde hovedveien så lngt det lar seg gjøre, og parkere et sted hvor jeg er litt kjent.. jeg må nok forberede meg på å gå et lite stykke, men for meg er det absolutt verdt det!

 

I dag har jeg ikke så mange planer. Jeg tenkte å ta meg en liten tur på trening etterhvert, og kanskje få litt besøk på kvelden. Så det blir en rolig fridag for meg, som starter i det bilen er ute på E18 igjen, etter jeg forhåpentligvis har klart å komme meg ut av Kristiansand.

 
Mat, mat, mat.

Ha en fin dag!

 

Love, Josie.


 • Publisert i Hverdag • Sofie

  15.10.2015 kl.11:11

  Det så godt ut :) håper du får en super dag!

  Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.  Arkiv


  Bloggdesign av  hits