Josefine Kristine
THESE DAYS

 • 14.10.2015, 19:38

Hei! De siste dagene har jeg ikke gjort mye spesielt. Jeg har vært på jobb, og i går var jeg på en koselig date med mom på Ikea. Vi spiste middag og shoppet litt. Det er hyggelig å tilbringe litt tid med mamma, spesielt med tanke på at både pappa og kjæresten min er borte i ukedagene.
Fine mamsen!

 

I dag sto jeg opp tidlig og var i gang med treningen før kl 9, og hadde tidenes rumpeøkt. Jeg er egentlig veldig dårlig på å fokusere på en spseifik del av kroppen når jeg trener, men jeg skal prøve å dele inn med armer en dag, rygg/ mage en dag osv. for å kunne føle et større utbytte av treningen. Rett fra treningsenteret dro jeg på jobb og inntok tidenes største post workout lunch bestående av knekkebrød, smørost, kalkunskinke, grønnkål og grønn te, digg! Etter et par timer på jobb, har jeg spist enda litt mer taco og is (klarte å spise to porsjoner med pasta og fire fiskekaker på jobb, angret med en gang) og kost meg med besøk av tante og fetterne mine.Følte jeg tok litt mye plass på lærerværelset akkurat her, hehe. 

Love, Josie.


 • Publisert i Vino • Benedikte Dahle

  14.10.2015 kl.19:43

  Så koseligt! var på IKEA i går jeg :)

  Karoline Stensrud

  14.10.2015 kl.19:43

  Hørtes ut som en fin dag! :-)

  Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.  Arkiv


  Bloggdesign av  hits