Josefine Kristine
THE WEEKEND

 • 12.10.2015, 17:38

På lørdag var jeg, kjæresten og broren hans på "middag" hos Ingvild og Andras, med søsteren og kusinen til Ingvild. Vi fikk servert nachos, så en veldig pen middag var det ikke akkurat, men det var uansett kos. Vi hadde egentlig planer om å dra på byen etterhvert, men det var få som var ute, så vi droppet det denne gangen. Det var jeg veldig glad for dagen etter.

 

På søndags morgen fikk jeg viljen min og det ble Mc. Donalds (selv om vi egentlig har sluttet med fast food..woops). Det er absolutt ingenting som smaker bedre dagen der på! Som dere ser på bildene under tok vi på oss finstasen og kjørte så fort vi fikk oss opp av sofaen. 

Dessverre var vi ikke ferdige med Mc D. etter frokosten, så vi gikk like godt og kjøpte litt mer til middag, hehe (feite).

Nå må jeg nesten trene litt. Jeg har vært syk i to uker, så jeg er super klar for å komme igang med treningen igjen, og hvertfall etter denne helgen.

 

Love, Josie.


 • Publisert i Vino • Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.  Arkiv


  Bloggdesign av  hits